Gokkasten

De gokkast behoort tot het fundament van de casino spelletjes. Deze speelautomaten waren vroeger zo populair dat zelfs meerdere cafetaria's en kroegen een gokkast in huis haalden. Tegenwoordig is deze trend een beetje gaan liggen, maar de online gokkasten vullen deze leegte meer dan op.

Hoe werkt een gokkast?

Een gokkast is een van de meest simpele spelletjes die er zijn. Je hebt een automaat met 3 verschillende kolommen, waarin drie raderen zitten met meerdere symbolen. Trek je aan de hendel of druk je op de knop van de gokkast, dan komen deze raderen in beweging. Het doel is om uiteindelijk op drie dezelfde symbolen uit te komen op horizontale of diagonale manier. Klinkt makkelijk, is makkelijk, maar het kan o zo spannend en leuk zijn!

Tegenwoordig zijn er normaal gesproken meer winnende combinaties. Vooral online gokkasten beschikken over meerdere winlijnen. Hoe meer winlijnen, hoe groter de kans dat je een winnende combinatie hebt. Vaak geldt echter wel dat voor het activeren van deze extra winlijnen ook extra geld ingezet moet worden. De exacte winnende combinaties en bedragen die hiervoor nodig zijn, staan aangegeven in het spelregelboekje.

Vind de online gokkast die bij jou past

Op het internet staan er natuurlijk enorm veel online gokkasten met elk hun eigen opmaak, bonussen en winnende combinaties. Hou je van een klassieke look of ben je meer van het moderne uiterlijk? Wil je eerst een gratis variant proberen of meteen voor de echte winst gaan? Het kan allemaal op de verschillende beschikbare digitale automaten. Wij wensen je alvast veel plezier en succes op de online gokkasten!