Contact

Natuurlijk kan het voorkomen dat je heel veel interesse hebt in een spel, genre of iets anders waar wij van G4mes.nl over geschreven hebben, maar nog enkele vragen hebt hierover na het lezen van onze artikelen. Natuurlijk kun je ons dan even een berichtje sturen voor meer informatie. We zullen er alles aan doen om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Meest gestelde vragen aan G4mes.nl

Je bent zeker niet de eerste die met een vraagstuk zit voor of over ons. Hieronder lichten wij de meest gestelde vragen toe met een antwoord, zodat je snel weer verder kunt met online spelletjes spelen bijvoorbeeld!

V: Zijn alle aangeboden spelletjes door jullie zelf gemaakt?
A: Alle spellen die je op G4mes.nl vindt, zijn afkomstig van een externe partij. We maken dus zelf geen games. Maak je echter geen zorgen over de betrouwbaarheid van de spelletjes die op onze websites staan en waar wij naar linken: deze zijn allemaal goedgekeurd door ons, waardoor je ervan verzekerd kunt zijn dat je geen virussen of iets dergelijks tegenkomt.

V: Moet ik betalen voor de spelletjes op G4mes.nl?
A: De meeste spellen die wij op de website hebben staan, zijn gratis te spelen door iedereen. Moet er wel geld worden betaald voor een spel, dan staat dit duidelijk aangegeven. Dit voorkomt vervelende verrassingen.

V: Ik zie mijn favoriete spel niet op jullie website?
A: Heel erg vervelend dat je het gevoel hebt alsof er iets mist op G4mes.nl. Stuur ons een mailtje met daarin het spel dat wij ab-so-luut op onze website moeten plaatsen. We kijken er zo snel mogelijk naar!

V: Spelen jullie zelf ook online spelletjes?
A: Natuurlijk, ook al zijn de meesten van ons volwassen. Online spelletjes spelen is zowel voor jong als oud uitermate geschikt om te ontspannen.